023 - 799 08 83
Dakdekker nodig in Haarlem?
Daklekkage snel opgelost!
 

Voor al uw dakproblemen

 

Altijd snel ter plaatse!

Dakdekker in Haarlem
De vakman bij u in de buurt!

Bel 023 - 799 08 83

Nu beschikbaar!

 
Home > Dakbedekking hellend dak

Hellend dak laten bedekken in Haarlem?

Bouwt u een woning met een hellend dak? Dan zal de woning naar alle waarschijnlijkheid worden voorzien van dakpannen. De dakpan is de meest voorkomende soort dakbedekking voor een hellend dak. Dakpannen leggen was vroeger een standaardklus voor de dakdekker, maar tegenwoordig is het leggen van een pannendak wordt steeds meer specialistenwerk.

In Hoorn en omgeving kunt u voor een pannendak de hulp inschakelen van ons dakdekkersbedrijf. Onze ervaren dakdekkers weten raad met iedere pan. Ook als u uw hellende dak wilt voor zien van andere dakbedekking kunt u op ons rekenen.

Soorten dakbedekking voor hellende daken

Dakpannen

De dakpan is de meest gebruikte dakbedekker voor hellende daken. Dakpannen zijn er van klei, beton of leien en in vrijwel iedere denkbare kleur. Vind u levensduur heel belangrijk? Kies dan voor de keramische dakpan, deze heeft een levensduur van 50 tot zelfs 100 jaar! Ook shingles (bitumen shingles of bitumen leien genoemd) zijn mogelijk als dakbedekking voor een hellend dak, deze zijn als het ware de imitatievorm van een echt leien dak.

Plaatmateriaal

U kunt er ook voor kiezen om uw hellende dak te voorzien van metaalplaten: aluminium, koper of zink. Aluminium is van deze metaalsoorten het meest buigzaam en dus geschikt voor uitzonderlijke dakvormen. Als u uw woning een strakke, moderne uitstraling wilt geven zijn deze dakplaten de juiste keuze. Daarnaast heeft iedere metaalsoort een lange levensduur, die varieert van minimaal 50 (aluminium) tot maximaal 100 jaar (zink)! Daarnaast zijn dakplaten zeer onderhoudsarm.

 

Onze specialisaties

• Dakaanleg
• Dakonderhoud
• Dakrenovatie
• Daklekkage
• Dakkapellen
• Dakterrassen

Ons werkgebied

Haarlem, Zandvoort, Hillegom, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, Beverwijk, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede en IJmuiden.

Hoofdvestiging

Devason
Rosbayerweg 1501521 PT Wormerveer
Tel. 023 - 799 08 83

Wij zijn ook werkzaam bij u in de buurt!