Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres! Met een klantgerichte aanpak, 24-uurs service en vakmensen bent u vakkundig geholpen! We zijn gevestigd in Doetinchem en werkzaam in Haarlem

Extremera Dakwerken

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

We zijn gevestigd in Doetinchem en werkzaam in Haarlem.

of vraag een gratis offerte aan

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan!


Dakinspectie in Haarlem

Een dakinspectie kan ervoor zorgen dat u in de toekomst veel leed bespaard blijft. Is uw dak al iets ouder, dan kan het namelijk gebeuren dat er door de tijd heen zwakke plekken zijn ontstaan, zoals scheurtjes in een bitumen plat dak. De problematiek is met het blote oog vanaf de straatzijde vaak niet te zien, maar als dit zich langere tijd kan ontwikkelen dan loopt uw dak risico op lekkages of andere vormen van schade. Tijdens een dakinspectie door Extremera Dakwerken controleren wij uw dak van A tot Z en koppelen onze bevindingen direct terug met u. Daarbij adviseren wij u over eventuele vervolgstappen. Deze elementen nemen we mee tijdens de dakinspectie:

  • De kwaliteit van het bitumen dakleer en overige dakbedekking
  • De constructie van het dak
  • De dakdoorvoer in de breedste zin van het woord
  • Losse onderdelen of eventuele scheurtjes aan het oppervlak

Een dakinspectie is niet noodzakelijk, maar wel verstandig wanneer u optimaal profijt wilt hebben van de levensduur van uw dak. Aankomende problematiek in een vroeg stadium verhelpen kan veel kosten en moeite besparen in de toekomst.Vervolgstappen: Dakonderhoud

Heeft u het vermoeden dat er scheurtjes zijn ontstaan in uw bitumen platte dak? Pak dit dan zo snel mogelijk op, want zo kan u mogelijke problemen de baas zijn. Dakonderhoud is dé manier om klein herstel uit te voeren aan uw dak, waardoor deze snel weer volledig rendeert. Komen wij kleine problemen tegen tijdens de dakinspectie, dan kunnen wij deze middels onderhoud direct voor u oplossen. Bel ons direct via 085 - 106 13 95 of neem maak gebruik van het offerteformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.


Vriendelijk en persoonlijk naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Wat onze klanten vertellen

W. van Dijk

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!.

(GOOGLE REVIEW)

B. van den Oosterkamp

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

(GOOGLE REVIEW)

J. Gerardsen

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

(GOOGLE REVIEW)

Vakkundig werk voor een goede prijs!

Of het nu gaat om lekkage, het leggen van nieuwe dakpannen of het waterdicht afwerken van uw bitumen dakbedekking, wij staan voor u klaar. Persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar! Wij zijn werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, IJmuiden Beverwijk en Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Extremera Dakwerken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u benodigde werkzaamheden. We reageren zo snel mogelijk met een scherpe offerte.

Geen verborgen kosten
Persoonlijk en vriendelijk geholpen
Vakmensen voor vakwerk


Ochtend
Middag
Avond


Extremera Dakwerken

Vestigingsadres

Lombokstraat 2

7009 EZ Doetinchem

KvK: 09127702

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring