Dakinspectie in Haarlem

Een dakinspectie kan ervoor zorgen dat u in de toekomst veel leed bespaard blijft. Is uw dak al iets ouder, dan kan het namelijk gebeuren dat er door de tijd heen zwakke plekken zijn ontstaan, zoals scheurtjes in een bitumen plat dak. De problematiek is met het blote oog vanaf de straatzijde vaak niet te zien, maar als dit zich langere tijd kan ontwikkelen dan loopt uw dak risico op lekkages of andere vormen van schade. Tijdens een dakinspectie door Devason controleren wij uw dak van A tot Z en koppelen onze bevindingen direct terug met u. Daarbij adviseren wij u over eventuele vervolgstappen. Deze elementen nemen we mee tijdens de dakinspectie:

  • De kwaliteit van het bitumen dakleer en overige dakbedekking
  • De constructie van het dak
  • De dakdoorvoer in de breedste zin van het woord
  • Losse onderdelen of eventuele scheurtjes aan het oppervlak

Een dakinspectie is niet noodzakelijk, maar wel verstandig wanneer u optimaal profijt wilt hebben van de levensduur van uw dak. Aankomende problematiek in een vroeg stadium verhelpen kan veel kosten en moeite besparen in de toekomst.

Vervolgstappen: Dakonderhoud

Heeft u het vermoeden dat er scheurtjes zijn ontstaan in uw bitumen platte dak? Pak dit dan zo snel mogelijk op, want zo kan u mogelijke problemen de baas zijn. Dakonderhoud is dé manier om klein herstel uit te voeren aan uw dak, waardoor deze snel weer volledig rendeert. Komen wij kleine problemen tegen tijdens de dakinspectie, dan kunnen wij deze middels onderhoud direct voor u oplossen. Bel ons direct via 085 - 106 13 95 of neem online contact met ons op.