Dakisolatie in Haarlem

De voordelen van dakisolatie worden doorgaans onderschat. Lees er hieronder alles over, zodat u goed geïnformeerd bent over de kosten en de verschillende soorten dakisolatie. Nog even overleggen over dakisolatie in Haarlem? Onze dakdekker in Haarlem is specialist in dakisolatie. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 085 - 106 13 95.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg populair omdat je er kosten mee bespaard. Als u rekent met een gasprijs van 1 euro/m3, dan kunt u, afhankelijk van het soort dakisolatie, uitgaan van een kostenbesparing van rond de €600 op jaarbasis. U kunt een goede inschatting van de kostenbesparing voor dakisolatie in Haarlem maken door de huidige gasprijs erbij te pakken. Daarnaast zorgt isolatie van uw dak voor:

  • Het wooncomfort neemt toe.
  • Het heeft een gunstig effect op het klimaat omdat er minder CO2 wordt uitgestoten.
  • De woningwaarde gaat erdoor omhoog.

Dakisolatie: kosten

Dakisolatie in Haarlem laten aanbrengen zal tussen de €1000 en €4500 kosten. Soms zijn er subsidies voor het isoleren van uw woning. Sommige subsidies zijn regionaal en andere nationaal. U kunt dan een deel van de kosten terugkrijgen. Laat u goed informeren over de subsidies. Er zijn vaak wel voorwaarden aan verbonden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Niet alleen voor het isoleren van het dak, maar ook voor renovatie, reparatie en en onderhoud zijn wij u van dienst. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Haarlem laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Uw schuine dak kan geïsoleerd worden door dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Er wordt dan isolatiemateriaal tegen de binnenkant van het dak aangebracht. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

De makkelijkste manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde toe te voegen. Dit is makkelijk, maar zorgt wel voor iets minder goede isolatie. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Haarlem door Extremera Dakwerken laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Op ons telefoonnummer 085 - 106 13 95 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.