Daklekkage in Haarlem

Het is nog vroeg, maar u bent al in de weer met de natte plek op uw plafond. Schroom niet om bij daklekkage Haarlem contact op te nemen met een dakdekker uit de buurt. Een dakdekker van Extremera Dakwerken plant direct een afspraak met u in om de dak lekkage te bekijken. Op onze website kunt u alles vinden over daklekkages en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Liever direct een dakdekker spreken? Bel ons op 085 - 106 13 95.
daklekkage repareren

Daklekkage Haarlem: wat te doen?

Het is belangrijk om de oorzaak van de lekkage zo snel mogelijk te achterhalen. Op die manier kan het lek zo snel mogelijk worden gerepareerd en voorkomt u grote vervolgschade. Vergeet niet uw spullen even ergens anders neer te zetten indien er veel water uit het plafond komt. Maak daarnaast foto’s van het lek, zodat u die naar uw opstalverzekering kunt sturen. Schuine daken, maar ook platte daken moet u niet zomaar beklimmen. De hoogte van het dak wordt vaak onderschat en een val van uw dak kan rare

Onze werkwijze bij daklekkage in Haarlem

Onze heldere werkwijze bij daklekkage Haarlem zorgt ervoor dat wij blijvend kwaliteit leveren. Uw verhaal geeft vaak al een goed beeld van wat er aan uw dak mankeert. Door nog wat op de details in te gaan krijgen wij een volledig beeld van het probleem. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in om bij u langs te komen. Wij bekijken dan grondig uw dak en geven u meer inzicht in wat u kunt verwachten van de dakreparatie.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Op basis van de dakinspectie vertellen wij u precies wat er aan uw dak moet gebeuren. Wij kunnen u dan ook meer inzicht geven in de kosten die de reparatie met zich mee zal brengen. Vervolgens bespreken wij met u de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Is u het daarmee eens, dan maken we een afspraak voor het repareren van de daklekkage.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Dieren die nesten bouwen in uw dak en andere invloeden van buitenaf spelen mee. U kunt een daklekkage Haarlem niet altijd voorkomen. U doet er goed aan om uw dak in ieder geval eens in de zoveel tijd te onderhouden. Daardoor gaat uw dak langer mee.

Lekkage plat dak

Twee bekende oorzaken van een lekkage plat dak zijn een scheur in de dakbedekking en de waterafvoer die niet naar behoren werkt. Een scheur in de dakbedekking kan soms plaatselijk gerepareerd worden. Het kan ook zijn dat de hele dakbedekking aan vervanging toe is. Is het niets voor u om het dak op te gaan, dan staat onze dakdekker voor u klaar om uw dak te repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 085 - 106 13 95.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak is vaak een verstopping in de dakgoot, een kapotte of losse dakpan en een verbinding die niet meer goed aansluit. Op basis van uw verhaal nemen wij al het benodigde materiaal met ons mee, zodat we, indien mogelijk, de lekkage direct kunnen verhelpen. Soms voldoet het om een naad te repareren, maar soms moeten onderdelen van uw dak worden vervangen.

Bel gerust bij daklekkage in Haarlem

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Extremera Dakwerken doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Laat u ons uw daklekkage in Haarlem repareren, dan kunt u rekenen op vertrouwde service. Heldere afspraken zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 085 - 106 13 95 of maak gebruik van het contactformulier. Wij staan u te woord.