Dakreparatie in Haarlem

Bij schade zorgt Devason voor een vakkundige dakreparatie in Haarlem. Wij helpen bij de kleinste details tot de grootste problemen, zodat schade niet zorgt voor grootschalige problemen in de vorm van lekkage. Wij helpen bij vrijwel alle daktypen, waarbij onze expertise zich toelegt op bitumen platte daken, shingles en de dakdoorvoer. Met name die laatste vormt een wezenlijk onderdeel van uw dak, want problemen met de dakdoorvoer kunnen doorwerken in de volledige constructie van het dak. Onze service richt zowel op als rondom het dak.

Plat dak repareren

Dakreparatie van een bitumen plat dak kent voor ons geen verrassingen. Wij beschikken over de nieuwe apparatuur en materialen om uw dak snel en soepel te herstellen. Bij de reparatie van een plat dak kunnen we u helaas niet helpen als het om EPDM gaat. Wanneer heeft u reparatie aan een plat dak nodig:

  • Wanneer blaren ontstaan aan het oppervlak
  • Bij de vorming van vochtkringen onder het dak
  • Als scheurtjes zichtbaar worden
  • Neem tevens de leeftijd van het dakleer mee

Wij herstellen kleine problemen rondom uw plat dak en brengen deze terug in oude staat.

Hellend dak herstellen

Ook dakreparaties rondom shingles voeren wij voor u uit. Shingles beschikken over het algemeen over een sterke constructie, maar dit type bedekking kan altijd kleine mankementen gaan vertonen. Devason helpt u graag bij het herstel hiervan. Let op: Bij pannendaken verzorgen wij uitsluitend kleine dakreparaties. Hierbij moet u rekening houden met zaken als het vervangen van losse pannen.

Bent u op zoek naar een vakkundige partner om uw dak te repareren? Neem dan in Haarlem en de omgeving contact op met Devason. Wij helpen u snel van uw dak problemen af.