Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres! Met een klantgerichte aanpak, 24-uurs service en vakmensen bent u vakkundig geholpen! We zijn gevestigd in Haarlem en werkzaam in Haarlem

Extremera Dakwerken

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan!


Dakreparatie in Haarlem

Bent u op zoek naar dakreparatie in Haarlem? Bij Extremera Dakwerken bent u hiervoor aan het juiste adres. Alle dakproblemen worden door onze dakdekker in Haarlem opgelost. Meer informatie over dakreparatie in Haarlem vindt u hieronder. Direct contact met ons? Wij zijn bereikbaar op 023 - 205 35 02.

Dakreparatie in Haarlem laten uitvoeren door Extremera Dakwerken

Niet alleen met schuine daken, maar ook met platte daken, dakkapellen en schoorstenen helpen wij u. Bij Extremera Dakwerken staan betrouwbare service en effectiviteit hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat is dakschade herstellen?

De kosten voor het repareren van uw dak zijn gebonden aan de regio waarin u woont, de materialen die nodig zijn, de omvang van het werk dat gedaan moet worden en natuurlijk het uurloon van de vakman. Het is erg lastig om met zekerheid te zeggen hoeveel u kwijt zult zijn, maar de prijs per m³ ligt meestal tussen de €100 en €300. In plaats van het repareren van uw dak kunt u ook overwegen uw dak volledig te vernieuwen door middel van dakrenovatie.Plat dak repareren

Uw platte dak wordt gerepareerd met reparatie pasta of er wordt een deel van de dakbedekking vervangen. Bij ons houdt een dakreparatie ook het reinigen van uw dak in. Uw hele dak wordt op die manier even onder de loep genomen, zodat we alle problemen kunnen oplossen.

Dakreparatie in Haarlem aan hellend dak

Uw schuine dak repareert Extremera Dakwerken door de dakpannen te corrigeren, de dakconstructie te herstellen of de schoorsteen te maken. Naast het repareren van het dak is het ook belangrijk dat het dak gereinigd wordt. Dakreparatie in Haarlem voorkomen? Overweeg een onderhoudscontract af te sluiten voor uw dak.


Vriendelijk en persoonlijk naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Wat onze klanten vertellen

W. van Dijk

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!.

(GOOGLE REVIEW)

B. van den Oosterkamp

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

(GOOGLE REVIEW)

J. Gerardsen

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

(GOOGLE REVIEW)

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage kan heel wat ergernis opleveren. Bel snel een vakspecialist. Alle soorten daken worden door Extremera Dakwerken gerepareerd. Het onderhouden van uw dak is belangrijker dan u denkt. U kunt hiermee daklekkages voorkomen.Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Haarlem

Een dakreparatie in Haarlem moet snel gerepareerd worden. Er kan anders veel gevolgschade ontstaan. Een schoorsteen repareren of een heel pannendak vervangen, geen enkele klus is ons vreemd. Stel uw vraag of plan een afspraak met ons in. Bel ons op 023 - 205 35 02 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.


Vakkundig werk voor een goede prijs!

Of het nu gaat om lekkage, het leggen van nieuwe dakpannen of het waterdicht afwerken van uw bitumen dakbedekking, wij staan voor u klaar. Persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar! Wij zijn werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, IJmuiden Beverwijk en Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Extremera Dakwerken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u benodigde werkzaamheden. We reageren zo snel mogelijk met een scherpe offerte.

Geen verborgen kosten
Persoonlijk en vriendelijk geholpen
Vakmensen voor vakwerk


Ochtend
Middag
Avond


Extremera Dakwerken

Vestigingsadres

Postbus 5119

2000CC Haarlem

KVK 09127702

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring