Dakreparatie in Haarlem

Bent u op zoek naar dakreparatie in Haarlem? Bij Extremera Dakwerken bent u hiervoor aan het juiste adres. Alle dakproblemen worden door onze dakdekker in Haarlem opgelost. Meer informatie over dakreparatie in Haarlem vindt u hieronder. Direct contact met ons? Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 13 95.

Dakreparatie in Haarlem uit laten voeren door Extremera Dakwerken

Niet alleen met schuine daken, maar ook met platte daken, dakkapellen en schoorstenen helpen wij u. Bij Extremera Dakwerken staan betrouwbare service en effectiviteit hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Voordat wij beginnen met de reparatie van uw dak doen wij een vrijblijvende dakinspectie waarbij we uw hele dak grondig inspecteren. Op basis van de staat van uw dak en uw specifieke wensen voor uw dak geven wij u een duidelijke op maat gemaakte offerte. Is alles duidelijk en gaat u akkoord met de offerte voor de dakreparatie in Haarlem dan maakt onze dakdekker graag met u een afspraak.

Kosten dakreparatie in Haarlem

De kosten voor het repareren van uw dak zijn gebonden aan de regio waarin u woont, de materialen die nodig zijn, de omvang van het werk dat gedaan moet worden en natuurlijk het uurloon van de vakman. Het is erg lastig om met zekerheid te zeggen hoeveel u kwijt zult zijn, maar de prijs per m³ ligt meestal tussen de €100 en €300. In plaats van het repareren van uw dak kunt u ook overwegen uw dak volledig te vernieuwen door middel van dakrenovatie.

Plat dak repareren

Uw platte dak wordt gerepareerd met reparatie pasta of er wordt een deel van de dakbedekking vervangen. Bij ons houdt een dakreparatie ook het reinigen van uw dak in. Uw hele dak wordt op die manier even onder de loep genomen, zodat we alle problemen kunnen oplossen.

Dakreparatie in Haarlem aan hellend dak

Uw schuine dak repareert Extremera Dakwerken door de dakpannen te corrigeren, de dakconstructie te herstellen of de schoorsteen te maken. Naast het repareren van het dak is het ook belangrijk dat het dak gereinigd wordt. Dakreparatie in Haarlem voorkomen? Overweeg een onderhoudscontract af te sluiten voor uw dak.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage kan heel wat ergernis opleveren. Bel snel een vakspecialist. Alle soorten daken worden door Extremera Dakwerken gerepareerd. Het onderhouden van uw dak is belangrijker dan u denkt. U kunt hiermee daklekkages voorkomen.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Haarlem

Een dakreparatie in Haarlem moet snel gerepareerd worden. Er kan anders veel gevolgschade ontstaan. Een schoorsteen repareren of een heel pannendak vervangen, geen enkele klus is ons vreemd. Stel uw vraag of plan een afspraak met ons in. Bel ons op 085 - 106 13 95 of stuur ons een bericht via het contactformulier.