Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres! Met een klantgerichte aanpak, 24-uurs service en vakmensen bent u vakkundig geholpen! We zijn gevestigd in Haarlem en werkzaam in Haarlem

Extremera Dakwerken

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

We zijn gevestigd in Haarlem en werkzaam in Haarlem.

of vraag een gratis offerte aan

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan!


Dakrenovatie Haarlem

Een dak van goede kwaliteit zorgt voor een hogere waarde van het huis en een lagere energierekening. Een dak krijgt veel te verduren, zeker met onze Nederlandse weeromstandigheden. Harde wind, zware regenval, sneeuw of vorst leiden allemaal tot slijtage aan het dak. Hierdoor kunnen er al snel kleine beschadigingen ontstaan, maar ook grotere. Denk hierbij aan aantasting of doorzakking van de dakconstructie.

Bij dakrenovatie wordt er iets aan het dak vernieuwd. Bij dakreparatie hoeft dit niet het geval te zijn. U kunt met dakrenovatie uw dak bijvoorbeeld energiebesparender maken door een betere isolatie. Mocht u alleen een paar kleine beschadigingen aan het dak hebben kan dakreparatie volstaan. Maar mocht uw dak vaak dezelfde beschadigingen vertonen en al een tijdje meegaan, kan het zeker geen kwaad om dakrenovatie te overwegen. Wij kunnen bijvoorbeeld een simpele renovatie aan de nokvorsten uitvoeren waarbij wij gebruik maken van Flexium dakpannen pasta. Deze pasta zorgt ervoor dat de nokvorsten stormvast en waterdicht op uw dak liggen.Dakinspectie Haarlem

Kleine beschadigingen kunnen leiden tot grote schade en hoge onkosten. Door middel van dakrenovatie kunt u dit soort hoge onkosten en onveilige situaties voorkomen. Wacht dus niet te lang bij het opmerken van dit soort beschadigingen, maar trek zo snel mogelijk bij een professionele dakdekker aan de bel.

Mocht u twijfelen aan de staat van uw dak, brengt Extremera Dakwerken deze graag in kaart met een professionele dakinspectie. We raden aan om dit standaard één keer per twee jaar te laten doen. Tijdens zo’n inspectie wordt er bijvoorbeeld gekeken naar beschadigingen in de dakbedekking, en plekken die een risico vormen voor lekkage.


Vriendelijk en persoonlijk naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Wat onze klanten vertellen

W. van Dijk

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!.

(GOOGLE REVIEW)

B. van den Oosterkamp

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

(GOOGLE REVIEW)

J. Gerardsen

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

(GOOGLE REVIEW)

Kosten dakrenovatie Haarlem

Afhankelijk van het soort beschadigingen, het type dakbedekking en de dakgrootte kunnen de kosten van dakrenovatie variëren. Zo duurt het meestal langer om een schuin dak te renoveren dan een plat dak, en zijn dakpannen veel prijziger dan dakbedekking van bitumen. Gemiddeld kost het renoveren van een plat dak 1500 euro, en het renoveren van een schuin dak 5000 euro.Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Denkt u eraan uw dak te laten renoveren? Dan zijn er een aantal dingen om op te letten. Als u ook nog andere dakwerkzaamheden overweegt, is het voordelig om deze te combineren met de dakrenovatie. U zou bijvoorbeeld van de gelegeneheid gebruik kunnen maken om zonnepanelen of dakisolatie te laten plaatsen.

Het is daarnaast goed om erop te letten dat er geen warmteverlies ontstaat doordat de luchtdichtheid van het dak verminderd. Ook kunt u zich afvragen of er asbest in het dak zou kunnen zitten. In dat geval kunt u het beste voor een geheel nieuwe dakbedekking kiezen. Tot slot is het soms handig, of zelfs noodzakelijk, om behalve een dakdekker ook een architect in te schakelen. U kunt uw dakdekker hierin om advies vragen.

Vakkundig werk voor een goede prijs!

Of het nu gaat om lekkage, het leggen van nieuwe dakpannen of het waterdicht afwerken van uw bitumen dakbedekking, wij staan voor u klaar. Persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar! Wij zijn werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, IJmuiden Beverwijk en Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Extremera Dakwerken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u benodigde werkzaamheden. We reageren zo snel mogelijk met een scherpe offerte.

Geen verborgen kosten
Persoonlijk en vriendelijk geholpen
Vakmensen voor vakwerk


Ochtend
Middag
Avond


Extremera Dakwerken

Vestigingsadres

Postbus 5119

2000CC Haarlem

KVK 09127702

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring