Stormschade in Haarlem

Gedurende het hele jaar bestaat er de kans dat we in Nederland te maken krijgen met storm. Hoewel onze daken over het algemeen goed bestand zijn tegen een groot aantal weersomstandigheden, kan een storm toch zorgen voor enige schade in de vorm van losse pannen, kleine lekkages of scheurtjes in het dakleer. Geen zorgen; Devason lost dit snel en vakkundig voor u op in Haarlem. Liggen dakpannen los, zijn deze gevallen of is het dakleer gescheurd? Twijfel dan niet en schakel onze vakmensen in.

Stormschade aan het dak

Een losse of gevallen dakpan lijkt misschien onschuldig, maar het kan vervelende gevolgen hebben. Zo kan een losse dakpan er allereerst voor zorgen dat de constructie van het dak open kom te liggen en dus kwetsbaar wordt voor neerslag. Daarnaast kan lekkage ontstaat op plekken waar de constructie is verzwakt. Stel herstelwerkzaamheden na stormschade daarom niet uit, maar schakel direct een dakdekkersbedrijf in. Als dakdekker in Haarlem herstellen wij uw dak weer naar de oude staat en plaatsen we dakpannen op de gewenste manier terug binnen de constructie.

Wij helpen u snel!

Wilt u meer weten over hoe we stormschade voor u kunnen oplossen? Dan komen we graag met u in contact via 023 - 799 08 83Schakel ons in voor het herstellen van stormschade in Haarlem en de regio.