Stormschade in Haarlem

Gedurende het hele jaar bestaat er de kans dat we in Nederland te maken krijgen met storm. Hoewel onze daken over het algemeen goed bestand zijn tegen een groot aantal weersomstandigheden, kan een storm toch zorgen voor enige schade in de vorm van kleine lekkages of scheurtjes in het dakleer. Geen zorgen; Extremera Dakwerken lost dit snel en vakkundig voor u op in Haarlem. Is het dakleer gescheurd? Twijfel dan niet en schakel onze vakmensen in.

Stormschade aan het dak

Een scheurtje in de bitumen laag zorg dat de constructie van het dak open komt te liggen en dus kwetsbaar wordt voor neerslag. Daarnaast kan lekkage ontstaat op plekken waar de constructie is verzwakt. Stel herstelwerkzaamheden na stormschade daarom niet uit, maar schakel direct een dakdekkersbedrijf in. Als dakdekker in Haarlem herstellen wij uw dak weer naar de oude staat. Wij zorgen er voor dat uw dak er de komende tijd weer tegenaan kan. Mochten wij daarnaast nog andere bijzonderheden opmerken dan zullen wij dit met de klant doornemen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten.

Wij helpen u snel!

Wilt u meer weten over hoe we stormschade voor u kunnen oplossen? Dan komen we graag met u in contact via 085 - 106 13 95Schakel ons in voor het herstellen van stormschade in Haarlem en de regio.