Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres! Met een klantgerichte aanpak, 24-uurs service en vakmensen bent u vakkundig geholpen! We zijn gevestigd in Haarlem en werkzaam in Haarlem

Extremera Dakwerken

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

We zijn gevestigd in Haarlem en werkzaam in Haarlem.

of vraag een gratis offerte aan

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan!


Stormschade in Haarlem

Gedurende het hele jaar bestaat er de kans dat we in Nederland te maken krijgen met storm. Hoewel onze daken over het algemeen goed bestand zijn tegen een groot aantal weersomstandigheden, kan een storm toch zorgen voor enige schade in de vorm van kleine lekkages of scheurtjes in het dakleer. Geen zorgen; Extremera Dakwerken lost dit snel en vakkundig voor u op in Haarlem. Is het dakleer gescheurd? Twijfel dan niet en schakel onze vakmensen in.Stormschade aan het dak

Een scheurtje in de bitumen laag zorg dat de constructie van het dak open komt te liggen en dus kwetsbaar wordt voor neerslag. Daarnaast kan lekkage ontstaat op plekken waar de constructie is verzwakt. Stel herstelwerkzaamheden na stormschade daarom niet uit, maar schakel direct een dakdekkersbedrijf in. Als dakdekker in Haarlem herstellen wij uw dak weer naar de oude staat. Wij zorgen er voor dat uw dak er de komende tijd weer tegenaan kan. Mochten wij daarnaast nog andere bijzonderheden opmerken dan zullen wij dit met de klant doornemen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten.


Vriendelijk en persoonlijk naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Wat onze klanten vertellen

W. van Dijk

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!.

(GOOGLE REVIEW)

B. van den Oosterkamp

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

(GOOGLE REVIEW)

J. Gerardsen

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

(GOOGLE REVIEW)

Vakkundig werk voor een goede prijs!

Of het nu gaat om lekkage, het leggen van nieuwe dakpannen of het waterdicht afwerken van uw bitumen dakbedekking, wij staan voor u klaar. Persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar! Wij zijn werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, IJmuiden Beverwijk en Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Extremera Dakwerken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u benodigde werkzaamheden. We reageren zo snel mogelijk met een scherpe offerte.

Geen verborgen kosten
Persoonlijk en vriendelijk geholpen
Vakmensen voor vakwerk


Ochtend
Middag
Avond


Extremera Dakwerken

Vestigingsadres

Postbus 5119

2000CC Haarlem

KVK 09127702

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring