Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres! Met een klantgerichte aanpak, 24-uurs service en vakmensen bent u vakkundig geholpen! We zijn gevestigd in Doetinchem en werkzaam in Haarlem

Extremera Dakwerken

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

We zijn gevestigd in Doetinchem en werkzaam in Haarlem.

of vraag een gratis offerte aan

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan!


Dakgoten in Haarlem

De dakgoten vormen een essentieel onderdeel van iedere woning. Deze staat gekoppeld aan de dakdoorvoer en zorgt ervoor dat het water dat op uw dak terecht komt, volgens de gebruikelijke manier van uw dak naar beneden wordt afgevoerd. Mocht er zich een probleem voordoen met de dakgoten, dan merkt u dit direct op meerdere gebieden. Water valt in dat geval loodrecht van het dak en kan eveneens onder het dak kruipen, alwaar het mogelijk zorgt voor lekkages of andere vochtproblemen. Er kunnen zich diverse problemen voordoen met de dakgoot:

  • Het verzakken van (een gedeelte van) de dakgoot
  • Lekkage op knel- en koppelpunten
  • Roestvorming of een euvel in de constructie

Extremera Dakwerken helpt u met alle problemen en vragen rondom dakgoten in Haarlem en de regio. Heeft u acute problemen? Dan staan wij direct voor u klaar. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 95 om een afspraak te maken.Ook bij het vervangen of aanleggen van dakgoten

Heeft u een nieuw huis laten bouwen en bent u op zoek naar een partij die voor u de dakgoot, inclusief dakdoorvoer voor u kan installeren? Dan bent u bij Extremera Dakwerken op de juiste plek. Maar ook wanneer u de huidige dakgoten of een gedeelte hiervan wilt vervangen helpen we u graag. Zeker wanneer op meerdere plekken de dakgoot gebreken begint te vertonen, is het verstandig om een volledig gedeelte van de dakgoot te vervangen. Wij komen eveneens graag bij u langs om de situatie in te schatten Belt u ons op 085 - 106 13 95 of dien online een aanvraag in via ons offerteformulier. Wij nemen spoedig contact met u op. Werk aan de winkel rondom dakgoten en de dakdoorvoer? In Haarlem helpen wij u graag!


Vriendelijk en persoonlijk naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Wat onze klanten vertellen

W. van Dijk

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!.

(GOOGLE REVIEW)

B. van den Oosterkamp

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

(GOOGLE REVIEW)

J. Gerardsen

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

(GOOGLE REVIEW)

Vakkundig werk voor een goede prijs!

Of het nu gaat om lekkage, het leggen van nieuwe dakpannen of het waterdicht afwerken van uw bitumen dakbedekking, wij staan voor u klaar. Persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar! Wij zijn werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, IJmuiden Beverwijk en Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Extremera Dakwerken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u benodigde werkzaamheden. We reageren zo snel mogelijk met een scherpe offerte.

Geen verborgen kosten
Persoonlijk en vriendelijk geholpen
Vakmensen voor vakwerk


Ochtend
Middag
Avond


Extremera Dakwerken

Vestigingsadres

Lombokstraat 2

7009 EZ Doetinchem

KvK: 09127702

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring