Dakgoten in Haarlem

De dakgoten vormen een essentieel onderdeel van iedere woning. Deze staat gekoppeld aan de dakdoorvoer en zorgt ervoor dat het water dat op uw dak terecht komt, volgens de gebruikelijke manier van uw dak naar beneden wordt afgevoerd. Mocht er zich een probleem voordoen met de dakgoten, dan merkt u dit direct op meerdere gebieden. Water valt in dat geval loodrecht van het dak en kan eveneens onder het dak kruipen, alwaar het mogelijk zorgt voor lekkages of andere vochtproblemen. Er kunnen zich diverse problemen voordoen met de dakgoot:

  • Het verzakken van (een gedeelte van) de dakgoot
  • Lekkage op knel- en koppelpunten
  • Roestvorming of een euvel in de constructie

Extremera Dakwerken helpt u met alle problemen en vragen rondom dakgoten in Haarlem en de regio. Heeft u acute problemen? Dan staan wij direct voor u klaar. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 95 om een afspraak te maken.

Ook bij het vervangen of aanleggen van dakgoten

Heeft u een nieuw huis laten bouwen en bent u op zoek naar een partij die voor u de dakgoot, inclusief dakdoorvoer voor u kan installeren? Dan bent u bij Extremera Dakwerken op de juiste plek. Maar ook wanneer u de huidige dakgoten of een gedeelte hiervan wilt vervangen helpen we u graag. Zeker wanneer op meerdere plekken de dakgoot gebreken begint te vertonen, is het verstandig om een volledig gedeelte van de dakgoot te vervangen. Wij komen eveneens graag bij u langs om de situatie in te schatten Belt u ons op [bono_servicenummer] of dien online een aanvraag in. Wij nemen spoedig contact met u op. Werk aan de winkel rondom dakgoten en de dakdoorvoer? In Haarlem helpen wij u graag!