Dakbedekking in Haarlem

Voor werkzaamheden met betrekking tot bitumen dakbedekking kunt u in de omgeving van Alkmaar het beste aankloppen bij Extremera Dakwerken. Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het werken met bitumen dakbedekking. Voor advies kunt u terecht bij onze medewerkers. Wij helpen u graag om de beste oplossing voor u te realiseren.
dakpannen vervangen Haarlem

Bitumen daken

Bitumen is een dakbedekking materiaal dat uitermate geschikt is voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken wordt uitgevoerd met bitumen. De populariteit komt door haar hoge weerstand tegen veroudering, is onderhoudsarm en geschikt voor recycling. Daken met bitumen zijn bijna altijd voorzien van een gemodificeerde toplaag en deze hebben een levensduur van ongeveer dertig jaar. Ondanks dat een bitumen dak onderhoudsarm is, doet u er goed aan om eens in de twee a drie jaar een dakinspectie te laten plegen.

Om de levensduur te verlengen kan de toplaag beschermd worden met bijvoorbeeld grind of leislag. Onze dakdekkers uit Haarlem kunnen u hier meer over adviseren. Op lange termijn bespaart u veel geld door het onderhouden van de toplaag van uw bitumen plat dak. Voor het plaatsen of andere werkzaamheden met bitumen kunt u Extremera Dakwerken inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met bitumen dakbedekking.

Zinken dakwerk

Naast bitumen daken kunnen de medewerkers van ons bedrijf ook overweg met zink en andere materialen. Er is geen methode die onze dakdekkers nog niet eerder hebben gebruikt. Neem contact op met ons via 085 - 106 13 95 om een afspraak te maken.