Dakbedekking plaatsen Haarlem

Bent u op zoek naar iemand die uw dakbedekking kan inspecteren, repareren of vervangen? In Haarlem kunt u terecht bij Extremera Dakwerken voor al uw dakdekkersklussen. U kunt direct contact met ons opnemen via 085 - 106 13 95 of een offerte aanvragen via het contactformulier .

dakpannen vervangen Haarlem

Functie dakbedekking Haarlem

Dakbedekking wordt gebruikt om het dak te beschermen tegen water, zon, sneeuw, en tocht. Het kan voorkomen dat de dakbedekking op een gegeven moment zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Om lekkage te voorkomen is het van belang uw dak regelmatig te laten inspecteren door een vakkundige dakdekker.

Zelfs een kleine beschadiging kan op de lange termijn zorgen voor grote overlast, als deze niet op tijd verholpen wordt. U kunt hierbij denken aan vieze schimmel op de muren, een slechtere werking van het isolatiemateriaal of houtrot in het dak. Schakel Extremera Dakwerken in om de staat van uw dak controleren en problemen voortijdig op te sporen. Hiermee kan de levensduur van uw dak flink verlengd kan worden.

Mogelijkheden dakbedekking Haarlem

Platte daken en hellende daken bieden beiden ruimte voor dakbedekking. Het materiaal dat gebruikt wordt varieert. Zink, metaal, kunststof en bitumen zijn een paar voorbeelden van materiaal dat vaak gebruikt wordt. Dakbekleding kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van het dak geplaatst worden. Ook wordt er gekeken naar een bijpassende afvoer, zodat het water zonder lekken kan worden afgevoerd.

De meest gebruikte oplossing voor platte daken is bitumineuze dakbedekking. Dit wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij dakkapellen en tuinhuisjes. Dit is een goede keuze omdat het makkelijk inzetbaar is, weinig geld kost en goed te combineren is met dakisolatie. Omdat bitumen vaak recyclebaar is wordt het ook gezien als een duurzame keuze. Ook voor hellende daken kan bitumineuze dakbedekking ingezet worden.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Werkzaamheden rondom dakbedekking worden regelmatig gecombineerd met het isoleren van het dak. Een betere dakisolatie kan ervoor zorgen dat u veel gas kunt besparen, wat u terugziet op de energierekening. Dus zit u eraan te denken om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook eens overwegen of u de isolatie van uw dak wilt verbeteren.

Omdat geen dak hetzelfde is, zijn de kennis en de ervaring van de dakdekker erg belangrijk. De dakdekkers bij Extremera Dakwerken zijn erg ervaren in de verschillende dakwerkzaamheden. Bij ons kun je betrouwbare service en effectieve reparaties verwachten. We geven professioneel advies en gebruiken de beste materialen.

Contact met Extremera Dakwerken voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Haarlem

Misschien heeft u al wel last van lekkage, of heeft u stormschade opgemerkt. Schakel dan zo snel mogelijk professionele hulp in, zodat het probleem ingeperkt blijft. Vraag een offerte aan bij Extremera Dakwerken, of kies voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Heeft u met spoed een vakkundige dakdekker nodig die u kunt helpen met het inspecteren, repareren of vervangen van uw dakbedekking? In Haarlem staan wij van Extremera Dakwerken u graag bij met iedere dakdekkersklus. Wacht niet te lang, bel naar 085 - 106 13 95 of maak gebruik van het contactformulier en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.