Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

Voor al uw werkzaamheden aan uw dak bent u bij Extremera Dakwerken aan het juiste adres! Met een klantgerichte aanpak, 24-uurs service en vakmensen bent u vakkundig geholpen! We zijn gevestigd in Doetinchem en werkzaam in Haarlem

Extremera Dakwerken

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Uw vertrouwde dakdekker in Haarlem en omstreken!

We zijn gevestigd in Doetinchem en werkzaam in Haarlem.

of vraag een gratis offerte aan

Snel van uw problemen verlost

24-uurs service bij spoed

Voor montage, onderhoud en reparatie

Uitstekende service

Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan!


Dakbedekking plaatsen in Haarlem

Bent u op zoek naar iemand die uw dakbedekking kan inspecteren, repareren of vervangen? In Haarlem kunt u terecht bij Extremera Dakwerken voor al uw dakdekkersklussen. U kunt direct contact met ons opnemen via 085 - 106 13 95 of een offerte aanvragen via het offerteformulier.


De functie van dakbedekking

Dakbedekking wordt gebruikt om het dak te beschermen tegen water, zon, sneeuw, en tocht. Het kan voorkomen dat de dakbedekking op een gegeven moment zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Om lekkage te voorkomen is het van belang uw dak regelmatig te laten inspecteren door een vakkundige dakdekker.

Zelfs een kleine beschadiging kan op de lange termijn zorgen voor grote overlast, als deze niet op tijd verholpen wordt. U kunt hierbij denken aan vieze schimmel op de muren, een slechtere werking van het isolatiemateriaal of houtrot in het dak. Schakel Extremera Dakwerken in om de staat van uw dak controleren en problemen voortijdig op te sporen. Hiermee kan de levensduur van uw dak flink verlengd kan worden.


Mogelijkheden dakbedekking

Platte daken en hellende daken bieden beiden ruimte voor dakbedekking. Het materiaal dat gebruikt wordt varieert. Zink, metaal, kunststof en bitumen zijn een paar voorbeelden van materiaal dat vaak gebruikt wordt. Dakbekleding kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van het dak geplaatst worden. Ook wordt er gekeken naar een bijpassende afvoer, zodat het water zonder lekken kan worden afgevoerd.

De meest gebruikte oplossing voor platte daken is bitumineuze dakbedekking. Dit wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij dakkapellen en tuinhuisjes. Dit is een goede keuze omdat het makkelijk inzetbaar is, weinig geld kost en goed te combineren is met dakisolatie. Omdat bitumen vaak recyclebaar is wordt het ook gezien als een duurzame keuze. Ook voor hellende daken kan bitumineuze dakbedekking ingezet worden.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Werkzaamheden rondom dakbedekking worden regelmatig gecombineerd met het isoleren van het dak. Een betere dakisolatie kan ervoor zorgen dat u veel gas kunt besparen, wat u terugziet op de energierekening. Dus zit u eraan te denken om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook eens overwegen of u de isolatie van uw dak wilt verbeteren.

Omdat geen dak hetzelfde is, zijn de kennis en de ervaring van de dakdekker erg belangrijk. De dakdekkers bij Extremera Dakwerken zijn erg ervaren in de verschillende dakwerkzaamheden. Bij ons kun je betrouwbare service en effectieve reparaties verwachten. We geven professioneel advies en gebruiken de beste materialen.


Vriendelijk en persoonlijk naar een betrouwbare en betaalbare oplossing!

Wat onze klanten vertellen

W. van Dijk

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!.

(GOOGLE REVIEW)

B. van den Oosterkamp

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

(GOOGLE REVIEW)

J. Gerardsen

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

(GOOGLE REVIEW)

Vakkundig werk voor een goede prijs!

Of het nu gaat om lekkage, het leggen van nieuwe dakpannen of het waterdicht afwerken van uw bitumen dakbedekking, wij staan voor u klaar. Persoonlijk, vakkundig en betrouwbaar! Wij zijn werkzaam in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bloemendaal, IJmuiden Beverwijk en Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Extremera Dakwerken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de door u benodigde werkzaamheden. We reageren zo snel mogelijk met een scherpe offerte.

Geen verborgen kosten
Persoonlijk en vriendelijk geholpen
Vakmensen voor vakwerk


Ochtend
Middag
Avond


Extremera Dakwerken

Vestigingsadres

Lombokstraat 2

7009 EZ Doetinchem

KvK: 09127702

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring